Tuesday, October 11, 2016

BUAH PELAGA PENGHALANG KANSER

BUAH PELAGA PENGHALANG KANSER 
5 Rahsia Berhenti Merokok Dalam 7 Hari

Mahukah anda kami berikan Solusi untuk Berhenti merokok????

Ramai perokok di luar Sana yang nak berhenti merokok, tapi malu - malu atau ada keraguan dengan I-QUIT ni.

"Anda mungkin tertanya-tanya, berkesan ke I-QUIT, banyak lagi produk yang lain yang lebih femes, buatan LUAR negara kenapa saya perlu guna yang ini..."

Saya faham apa PERASAAN tuan,

dan sebenarnya, RAMAI juga RASA seperti mana tuan sebelum menggunakan IQUIT ini.

MEREKA dah cuba macam-macam Produk. Yang tampal, yang kunyah dan yang telan. Sehinggalah mereka JUMPA yang ini. Merokok semakin berkurang, sehari SEKOTAK jadi 2-3 batang. Ada 7 HARI dah berhenti.

Setiap satu ramuan ini bertindak dengan caranya yang tersendiri.

1. Sifat cuka epal itu adalah masam. Ia akan bertindak untuk meneutralkan nikotin secara perlahan-lahan supaya perokok tidak terkejut kepada kesan detox.

2. Tebu gajah bertindak untuk meneutralkan kandungan kafein dan penawar racun (antidote).
Ia akan memotong rasa nikmat merokok.

3. Buah pelaga bertindak sebagai anti karsinogenik terutamanya kanser bersangkut paut dengan kolon dan rectum.

4. Ramuan herba seperti kayu manis ini akan bertindak sebagai membantutkan ketagihan terhadap tembakau.

5. Madu pula bertindak sebagai vitamin,enzim dan protein yang bermanfaat serta membantu menghentikan ketagihan merokok.

Dengan cara ini, sebenarnya peluang perokok untuk berhenti merokok dengan iquit adalah 7x lebih tinggi daripada sebarang penawar ketagihan merokok yang lain.

Satu-satunya penawar berhenti merokok yang berasaskan bahan semulajadi!!!
================================================
Hanya semburkan formula I-QUIT kedalam mulut anda 3-4 kali setiap kali rasa ingin merokok! Insyaallah anda pasti berhenti merokok! MUDAH kan?

✔️ Menghilangkan selera merokok anda
✔️ Membersihkan TAR dan NAKOTINA dalam badan anda
✔️ Melegakan sistem pernafasan anda walaupun anda bukan seorang perokok
✔️ Menyingkirkan toksin dalam badan
✔️ Mengawal tekanan darah sekaligus menghilangkan stress
✔️ Menstabilkan kadar gula dalam tubuh
✔️ Menyelesaikan masalah nafas berbau
_______________________________________________

ANDA masih ragu - ragu... Boleh tengok Testimoni pelanggan dkt sini http://tinyurl.com/jahzcrk
___________________________________________________

SEKARANG ni kami sedia kan Pelbagai PAKEJ untuk anda, rugi kalau tak Dapatkan sekarang. Ada HADIAH PERCUMA untuk ANDA. Terhad kepada 20 orang PERTAMA YANG BELI HARI INI...

ANDA MAHU?? JANGAN lepas kan PELUANG ni.

Whatsapp sekarang I-QUIT ke 0123215213
Whatsapp sekarang I-QUIT ke 0123215213
Whatsapp sekarang I-QUIT ke 0123215213

Atau anda Mahu, 'pm' pun boleh, http://m.me/Uchampiquithealthcare

Tapi lepas 'pm' sila lah cek inbox anda ye. Kot2 ada message requests dari kami. Sebab responses kami sepantas 3 minit..­čśŐ

Insyaallah kami ada SOLUSI Berhenti Merokok,tetapi ALLAH jualah yang memberikan Kesembuhan.

#iquit #iquitpower #berhentimerokok7hari #berhentimerokok #berhentirokokdenganiquit #taknak #taknakrokok #sihat #jimatduit #bahagia #sayamahuberhenti #sayamahusihat #naksihat #kesihatan